RESIDENCE SANT CUGAT, SPAIN

Sant Cugat del Valles, Spain

Type: Commission
Program: Luxury Single Family House
Site: 600 m2
Built: 876 m2
Status: Under construction
Budget:

 

Contemporary style. Stone and wood clad the walls in multiple seating areas add warmth in both physical and visual sense.

The interiors have a strong visual connection with the mediterrean sea thanks to wall-sized windows, huge transoms and glass railings – all of which create an indoor/outdoor atmosphere in almost every room.

A stone deck wraps around the structure to provide room for outdoor spaces like a dining area and a seating zone.
 
Both contemporary style and ambient lighting create a character in each room whereas clever planning preserves an open layout all the while giving each zone some level of privacy.

Aside from outdoor entertainment the house boasts a home bar, a wine storage room, and a media area separated from the living and dining room.