THE WAVES

Ibiza, Spain

TYPE: Commission
PROGRAM:
– Residential Complex: (100 apartements)
– Swimming Pools
– Sauna, Hammam, Gym
– Terraces and Green Zones
– Parking
– Beach Access

CLIENT: NCALMA HOMES
SITE: 17.389,95 m2
BUILT: 12.618 m2
STATUS: In progress
PROJECT: 2019
CONSTRUCTION:
BUDGET: 25 mill. euros

Dna unveils “The Waves, Santa Eulalia, Ibiza”,for NcalmaHomes, an exclusive project of 100apartments of 2, 3 and 4 bedrooms in a residential area of 17.389,95 m2, with an easy access to the turquoise beach and a pleasant climate all over the year. Situated only 10 minutes from the capital of Ibiza, Santa Eulalia represents a perfect location for living due to its central position within the island, just from 5 min. walk from restaurants, Santa Eulalia beach and shopping area.

The project has been developed in a strategic location with the goal to maximize sea views and to create a new icon for the island of Ibiza, inspired by the nautical character due to the proximity to the port and the sea movements-waves, from where appears the name of the project. The balconies give an impression of water movement what creates a feeling of dynamism in this quiet place. Dna merges Architecture with Nature and creates a unique space inside of the complex with a big swimming pool, trees, shrubs, and sunbeds to make visitors enjoy a dream stay/living in this complex.

The combination of light colors such as white and brown allows to achieve a sensual and elegant final image. Big panoramic windows highlight the importance of the views and make this building look futuristic and innovative.

The Waves apartments have been carefully designed and developed in a way that they offer a lot of bright space open to the outside which allow the dwellers to enjoy the stanning views and relish absolute privacy. Large-format tiled floors with a white stone finish that unites the interior and the terrace, natural woods, refined lines and large windows give prominence to the blue of the Ibizan sea and create a bright, timeless and natural space that does not need any more artifice. The selection of furniture that combines simplicity and freshness gives warmth to the space. Finally, parking and storage rooms were integrated in the complex to offer maximum convenience and satisfy the user´s needs.

In addition, the complex offers sauna, hammam, gym and changing rooms with sea views. The residents will also enjoy promenades and green areas with terraces and places to rest.